Bloggen

Na bijna zeven jaar in Australië begint het schrijven in het Nederlands toch wat moeizamer te gaan. Apart om te merken, omdat dit eigenlijk iets is wat me altijd redelijk makkelijk is afgegaan. Het is steeds vaker noodzakelijk om ’t kofschip te gebruiken en ik verschiet regelmatig van kleur als ik mijn snel geschreven appjes teruglees. Tijd dus om weer wat meer en uitgebreider in het Nederlands te schrijven. Ik heb het idee opgevat om regelmatig een berichtje te posten over dingen die ons hier in Australië bezighouden. Een goede oefening voor mij, een leuke manier om deze en gene wat meer inzicht te geven in ons leven hier en… een mooi ‘dagboek’ voor later!!

Tanja

Een gedachte over “Bloggen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s